Fodrászatunkban elsődleges szempont a haj minőségének megőrzése illetve javítása! Mi csak professzionális, minőségi termékekkel dolgozunk, elérhető áron, így nem kell a belvárosba mennie ahhoz hogy jó minőségű anyagokkal találkozzon!

OLAPLEX OLAPLEX OLAPLEX OLAPLEX

Már hozzánk is megérkezett az OLAPLEX !

MI IS AZ OLAPLEX ?

Az olaplex PPD,szilikon,kőolaj és szulfátmentes adalékanyag,melyet a vegyszeres munkák során az eddíg is használt termékhez keverünk ! Az első professzionális hajápoló,amely új megvilágosításba helyezi a roncsolt haj kezelését ! Nem táplálni és nem hidratálni akarja a hajat,hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg.Az olaplex az első és egyetlen szer,amely képes  a hajba lévő felbomlott kötéseket és összekötni és megsokszorozni azokat  ! Ennek eredménye,hogy a sérült kötések újból képesek összeállni,így az olaplex megfiatalítja a hajat és vissza adja annak eredeti állagát ! Az olaplex adalékanyagot szőkítéshez,festéshez keverjük,így a haj kötéseit megváltoztatva a töredezett-élettelen haj újra egészséges,fényes lesz ! Kérd te is hajfestésed az olaplexel,hogy hajad egészséges és ragyogó legyen! PPD és méreganyag mentes hajfesték allergiásoknak és akik jó minőségű hajat szeretnének

 • PPD mentes
 • ammónia mentes
 • illatmentes
 • keratinban,argán olajban és selyemproteinben gazdag

Miért előnyös az ammónia mentes hajfesték ? Az ammóniának az a feladata a hajfestésnél,hogy megnyissa a hajszálak szerkezetét ( kutikulát ),hogy a festék pigmentek könnyedén behatolhassanak a hajszál belsejébe.Ezt a feladatot oldották meg úgy ,hogy az ammóniát 2-3 másik hatóanyaggal helyettesítették,amelyek elvégzik az ammónia helyett a szükséges funkciókat.Az allergiások többsége is használhatja ! Abszolút megoldást nyújt az érzékeny fejbőrűek számára is ! Rengeteg ápoló anyagot tartalmaz,így az argán olaj,keratin,lenmagolaj és selyemprotein,már hajfestés közben ápolják a hajat !

BRAZIL KAKAÓS HAJÁPOLÁS – HAJEGYENESÍTÉS Natura keratin

Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített, brazil, kakaós, keratinos tartós hajegyenesítést, hajsimítást és ápolást. A Natura Keratin az egyetlen organikus alapú hajegyenesítő – hajsimító és ápoló kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel.

A kezelés során természetes alapú keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást, ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik, mint például az organikus termesztésű
gyümölcskivonatok (eper, kiwi,narancs , citrom ) és a kakaó.

A keratin újra eltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat hő általi károsodástól. A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajegyenesítést is alkalmaztak rajta.

1. lépés

CLARIFYING SHAMPOO

Nagyhatású tisztító sampon, minden hajtipusra, amely alaposan megtisztítja a hajszálakat es a fejbőrt az ásványi anyagok Ierakódásaitól, a styling termekek maradékaitól és az egyéb szennyeződésektől. Szalicilsavat és más hatékony exfoliáló összetevőket tartalmaz, tömeget és térfogatot ad a hajnak, tökéIetesen előkészíti a Tartós Hajkiegyenesítő Kezeléshez. A kiemelkedő eredményt és a haj kivéteIes puhaságát olyan különleges összetevők is segítik, mint péIdául
a zöldtea és a kamilla kivonat.

2. lépés

BRAZILIAN HAIR TREATMENT, INSTANT, CHOCO

Hidrolizált keratin protein és kakaóvaj tartalmú tartós hajegyenesítő krém, minden hajtípusra, festett, melírozott és dauerolt hajra is. Hő hatására aktiválódik, tartósan simtó és hajszerkezet javitó hatsú. Nemcsak egyedülálló módon változtatja át a teljes hajkoronát, hanem az organikus termesztésű gyümölcskivonatoknak – eper, kiwi, narancs, mirtusz levél, áfonya, citrom – koszonhetően a jelenleg kapható egyik legmodernebb és legtermészetesebb hajszerkezet újjáépítést biztositja. A kezelés után aznap hajat moshat, 3-4 hónapon át gyönyörű, fényes, egyenes és sima lesz a frizurja.

3. lépés

ORGANIKUS, PRO-KERATIN LEZÁRÓ

A kulonleges Pro-Keratin Lezró Spray forradalmasítja a keratinos, tartós hajegyenesítést. Az alacsony pH értéknek köszönhetően (erősen savas kémhatású), azonnal visszazárja a hajszlak felületét és egy természetes kristályvdőréteget is biztosít a hajszáIaknak. Fokozza fényét, puhaságát és gyorsítja a keratin felszivódásának foIyamatát, így még tökéletesebb és tartósabb eredményt biztosít. Kezels utnán aznap hajat moshat.

Kérdések és válaszok

 • Elvégezhető e a kezelés a korábban kémiailag kezelt hajon?
  Igen, bármilyen kémiai kezelés után alkalmazható!
 • Befesthetem a hajam a hajegyenesítő kezelés előtt?
  Igen, javasoljuk , hogy a festést végezze el a kezelés előtt.
 • A kezelést követően mikor festhetem be a hajam?
  Javasoljuk, hogy várjon 2 hetet!
 • Megmoshatom a hajam a kezelés után?
  Igen.
 • Viselhetek e copfot ,illetve összefoghatom e a hajam?
  Javasoljuk, hogy az első mosásig csak lazán fogja össze.
 • Mehetek e uszodába vagy fürödhetek e tengerbe a kezelés után?
  Igen, de javasolt hajolaj spray használata , amely védi a hajat a vízben lévő kémiai vagy természetes anyagoktól!
 • Meddíg tart a kezelés hatása?
  Hatását kb 2-4 hónapig tartja meg,ez függ a különböző behatásoktól pl: szauna,uszoda,sűrű hajmosás,amik csökkentik a tartósságát!
 • Besüthetem,göndöríthetem a hajam  kezelés után?
  Igen, de javasolt a kezelés után 1 hetet várni!
 • Lehet dauerolt hajon alkalmazni a kezelést?
  Igen.
 • Használhatok formázó és finish termékeket a kezelés után?
  Igen.
 • Terhesség, menstruáció alatt alkalmazható e a kezelés?
  Nem, ilyenkor másképp reagál a szervezet!

Kezelés ára: hajhossztól függően 10000.- tól 23000.- ig! Bővebben az árlista menüben!

4 lépéses hajújraépítés Joico termékkel :

Az első hajújraépítő termék mellyel hajjal építjük újra a hajat ! A joico kefejlesztette a hidrolizált haj keratin proteinjét,amely tartalmazza azt a 19 aminosavat,mely felépíti a hajszálainkat és ezáltal kompatibilis a haj szerkezetével!

Mi a 4 lépéses hajújraépítés?

Egy 4 lépésből álló hajújraépítő kezelés,mely visszaállítja a haj egészséges állapotát és pótolja a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben!

Milyen végeredmény érhető el a kezeléssel?

 • Megjavítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj)
 • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát ( száraz haj )
 • Erőt és tartást ad a hajnak ( vékony,gyenge haj )
 • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak ( göndör haj )
 • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy dauer

Eredmény: erős,egészséges,szép haj,már az első kezelés után megdöbbentő a különbség!

VÁLLALUNK:

 • Hajhosszabbítást (hőillesztéssel, mikrogyűrűvel, varrással)
 • Női -férfi -gyermek hajvágásokat
 • Festést (szebbnél szebb színekből), ppd méreganyag mentes hajfestést 
 • Melírt / satírt
 • Dauert
 • Színleszedést, fekete hajszín leszedését
 • Tartós hajkiegyenesítést
 • Konty készítést
 • Alkalmi frizurákat, stb…

Színleszedés

 A színleszedőt arra fejlesztették ki, hogy az oxidációs festéket könnyen ki lehessen szedni a hajszálak belsejéből roncsolás nélkül. Az eljárás egymás után 3-szor elvégezhető anélkül, hogy rontana a haj minőségén. Pl.: ha valaki először festi be a haját, de a szín nem tetszik, akkor a színleszedő használatával visszakapjuk a saját eredeti hajszínt, ezután újra kell festeni akár saját hajszínre akár más fantázia színre. Ha nincs átfestve, visszaoxidálódik az előző hajszín!!! Abban az esetben ha nem első festésről van szó, hanem többszöriről, akkor mindig az előző hajszínt kapjuk vissza (pl.: ha szőke volt vagy melírozott és egyszínűre festettük be csak nem tetszik, a színleszedés után visszakapjuk a szőkét vagy a melírozott hatást. FEKETE hajszín leszedésénél a színleszedő segítségével könnyebben eltávolítható a szín!

Tartós hajkiegyenesítés

 Ezt a módszert azoknak ajánljuk, akiknek göndör vagy hullámos hajuk van, vagy éppen a lenőtt dauertól szeretnének megszabadulni. Ezzel a módszerrel mosás után sem göndörödik vissza a haj. Ez is lenő mint a dauer, ilyenkor meg kell ismételni az egyenesítést.

Melír

 A melírt fóliával (rövid haj esetén) sapkával,vagy satírlapáttal készítjük, 1 akár több színből.

Hajvágás

 Női – férfi és gyermek hajvágások minden korosztálynak.

Fodrászatban használt márkák

Londa, Matrix, Echosline, Alfaparf, Selective, Bes, Wella,Joico Framesi, ammónia és ppd (méreganyag) mentes hajfesték,silky

Fodrászati munkáink képekben

Alkalmi frizurák