Üdvözöljük a Szépség Sziget
kispesti fodrászat és kozmetika honlapján!

Megőrizzük amit a természet adott, pótoljuk mit megtagadott és még szebbé tesszük, amit már megadatott.
A haj a nőiesség ékszere! A frizura akkor öltöztet, ha kiemeli az egyéniséged, viselőinek megjelenését vonzóvá teszi!

Családias-barátságos környezetben,minőségi anyagokkal, mérsékelt árakkal várjuk Kispest szívében, minden kedves szépülni-fiatalodni vágyó vendéget már 99′ óta! Fiatalos csapatunkkal arra törekszünk, hogy mindenkiből kihozzuk a legjobbat! Kolléganőink folyamatosan követik a divatot, a legújabb trendeket, technikákat, anyagokat és mindig napra készek!

Gyovainé Pekár Viktória (üzletvezető)

A HAJ A NŐ ÉKE, LELKE-A NŐ KINCSE, SZEME A LELKE TÜKRE

Gyovainé Pekár Viktória

Női-férfi fodrász, hajhosszabbító

Már gyermekkorom óta foglalkoztat a fodrász szakma! Kevesen mondhatják el magukról,hogy a szakma szerelmesei. Én szerencsésnek mondhatom magam,mert azt  csinálom amit szeretek és az álmom volt!

96’óta fodrászkódom, 99’ óta saját üzletemben a Szépség Szigeten! Folyamatosan képzem magam és követem a legújabb technológiákat, trendeket, anyagokat!

Miket csinálok ?: női és férfi hajakat vágok minden korosztálynak, divatos és modern hajvágási technikák, melír/satír, dauer, alkalmi frizurák,hajfestés, ombre, balayge, szőkítés, színleszedés, fekete vagy sötét hajszín leszedése kíméletesen,brazil kakaó, joico hajújraépítő kezelés, hajegyenesítés stb.

2007 óta hajhosszabbítással is foglalkozok: hajat varrok, mikrogyűrűzök,makrogyűrözök és hőillesztek! Nagyszerű érzés, mikor a vendég elégedetten ül a székemben és többszöri találkozás után, már mondania sem kell mit hogy szeretne, mert már tudom! Csak minőségi anyagokkal dolgozom közép árkategóriában! Mivel minden terméknek más színei a jók, ezért többféle festéket használok mint például : LONDA, FRAMESI, BES , ALFAPARF, ECHOSLINE, MÉREGANYAG MENTES HAJFESTÉK ,RAYWELL

Részt vettem 2 féle Brazil kakaós keratinos hajegyenesítő tanfolyamon,amit sikeresen elvégeztem! ( Natura keratin és chocochocco )

Szőkítéshez a vendég kérésére plexeket használok ,ami védi a hajat a roncsolódástól !

Melírokat hamvasítom, hogy ne legyen sárgás !

Várom kedves vendégeimet előzetes egyeztetés alapján H-Szombatig !

H, SZ. P: 8-15 – K, CS: 11-19
Páratlan héten hétvégén Szo.: 8-19  óráig

Tel.: 0630/904-8243

.......................

Aszódi Krisztina

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit ! Aszódi Krisztina kozmetikus vagyok  ! Kozmetikusi képesítésemet 2001-ben szereztem meg ,2004 óta dolgozom Kispesten ! Munkáim során fontos számomra a nyugodt és tiszta környezet ! Szeretettel várok minden szépülni vágyó hölgyet , fiatalító, ránctatalanító , bőrtípusának megfelelő kezelésekkel ! Alap arckezelésektől egészen a nanotűs mezoterápián keresztül face liftingig….Kozmetika mellett 1D és 3D szempilla felrakással is foglalkozom  + füllyukasztással és orrpiercinggel !

H-P ig és páratlan héten szombaton is !

Tel.: 0630/363-7933

Selecká Markéta

Selecká Markéta

Női-férfi fodrász

2004 óta dolgozom, mint fodrász! Elsősorban mátrix festékeket használok, de igény szerint más termékeket is (pl. echosline, méreganyag mentes festék). Elvégeztem a brazilkakaó hajegyenesítő tanfolyamot is!

Készítek kontyokat, alkalmi frizurákat bármilyen alkalomra, női-férfi frizurákat, hajfestéseket,melírokat, hajegyenesítést,hajújraépítő kezelést ….stb!

A munkám egyben a hobbim is! Célom mindig az, hogy a vendégeim jól érezzék magukat és elégedetten távozzanak!

Bejelentkezés szükséges!

H-P: 8-15 – Páros héten Szo: 8-14-ig

Viczina Edina

Viczina Edina

Kozmetikus, testkezelő, sminktetováló

2004 óta vagyok kozmetikus. Kezdetektől a Szépség Sziget csapatának dolgozója.

Az Afrodita Professzionális termékcsaláddal dolgozom, mely rendkívül széles palettát nyújt a megújulni vágyó vendégeknek.

Pályám kezdete óta nagy hangsúlyt fektettem és fektetek ma is a rendszeres szakmai továbbképzésekre.

Célom: Magas minőségű,tiszta hatóanyagokkal megőrizni a bőr szépségét,elősegíteni egészséges működését.

Szakterületem

Az anti-ageing azaz öregedés gátló kezelések elkötelezett híve vagyok. A legtöbb szakmai tapasztalatomat ezen a területen szereztem és a jövőben is ezt az irányt követem.

Szakmai hitvallásom

A mai rohanó, stresszes világban kell, legyen egy olyan hely az embereknek,ami a testi, lelki feltöltődést szolgálja. A kozmetikámban meghitt légkörrel, odafigyeléssel és személyre szabott kezelésekkel járulok hozzá, hogy a vendég feltöltődve térjen vissza a hétköznapokba.

2008 óta dolgozom a Karaja Make Up olasz dekorkozmetikai termékekkel, melyek magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek.

Nappali, alkalmi, esküvő sminkek készítésére kiválóan alkalmasak. Hosszantartó akár 13 órán át élvezhető.

Egyéni sminktanácsadással is foglalkozom.

Szeretném megmutatni és kiemelni minden hozzám forduló hölgynek a szépségét és hozzájárulni a magabiztos, ízléses megjelenéséhez.

Tel.: 0670/208-1508