A hajhosszabbítás és dúsítás módszerei

  • varrás (soronkénti)
  • hőillesztés (tincsenkénti)
  • mikrogyűrű (tincsenkénti)
  • HOZOTT HAJBÓL IS !
  • nálunk hajvásárlásra nincs lehetőség , viszont kapcsolatban állunk hajkereskedővel ahol lehetőség van a haj feldolgozására is ! Mi lemérjük a fej méretét , ezután kell átmenni a hajkereskedőhöz ( tőlünk nem messze ) ahol válogathat a hajak közül !

HAJHOSSZABBÍTÁS kedvező áron:

  • hajfelvarrás : 3600.-/sor ; leszedés bontással 1200.–1500.-/sor
  • mikrogyűrűzés: 250.-/tincs ; leszedése bontással : 6000.-  , bontás nélkül : 4000.-
  • hőillesztéssel: 250.-/tincs ; leszedése leoldó pisztollyal 8000.- , bontás nélkü : 6500.-
  • átragasztás: 80.-/tincs ; átformálás 50.-/ tincs

Varrásnál általában minimum 2 sor,átlagosan 3 sor,ritka esetben 4 sor kerül fel.  Hőillesztésnél és mikrogyűrűzésnél 50-200 tincsig szoktunk felrakni,ez egyénenként változó.

A módszer kiválasztása

 A módszer kiválasztásában a legfontosabb, hogy milyen hosszú a saját haj, mert a haj hossza határt szab a módszernek!

Hajfelvarrás

 Az egyik legrégebbi módszer. Előnye: a legstabilabb módszer, bármivel mosható! Leszedés után azonnal visszarakható! Hátránya: minimum 10 cm-s saját hajhossz szükséges, ritka hajnál kilátszódik a tressz.

Hőillesztés

Előnye: természetes hatású, legdiszkrétebb módszer, elég pár cm-s saját hajhossz, de legyen fedőhaj! A hőillesztéshez kristálykeratint használok, amely a legtartósabb ragasztó! Hátránya: csak alkohol és olaj mentes samponnal mosható. Leszedés után a régi ragasztót lekell vágni a póthaj végéről, ezért sajnos minden leszedésnél 1 cm-t veszít a hosszából. Mivel minden leszedés után újra kell ragasztani, ezért csak másnap rakható vissza!

Mikrogyűrűzés

Előnye: természetes hatású, nincs oldószer, gyorsan leszedhető, csak akkora saját hajhossz kell, hogy takarja az illesztést. Újrarakásnál nem veszít a póthaj a hosszából. Hátránya: alkohol és olajmentes samponnal mosható, a ragasztó újra formázás miatt csak másnap rakható vissza.

Hőillesztés leszedése

 A ragasztó illetve a tincsek leoldása egyszerű folyamat, amit leoldó pisztollyal végzek, mely nem károsítja a természetes hajat. Ez a pisztoly UV fényt bocsált ki, mellyel fájdalommentesen távolítjuk el a keratin alapú ragasztót és a maradványokat a hajból!

Együtt élni a hajhosszabbítással

A hajhosszabbításnál feltett hajakat 2-3 hónapig lehet fennhagyni folyamatosan, utána le kell szedni és újra lehet rakni. Ha tovább marad fent, akkor az károsíthatja a saját hajat, mivel azok meggyengülnek a 3 hónap alatt (természetes hajhullástól). A természetes hajhullással napi 50-100 szál hajat is veszíthetünk (ezek az illesztések miatt nem hullanak ki,csak akkor amikor leszedjük a póthajat, ezért ne ijedjünk meg ha sok hajat látunk a földön, ugyanis ez a 3 havi kihullott haj mennyisége). A hajhosszabbításnál a saját hajhoz póthajat illesztünk, ami hosszabb és nehezebb mint a tartóhaj. Fontos,hogy ne terheljük meg a hajat! A természetes hajhullás során 3 hónap alatt meggyengülnek a tartóhajak és egyre kevesebb tartja a súlyt. Minél tovább hagyjuk fent, annál jobban kitesszük a hajunkat a károsodásnak.

Hajhosszabbításhoz használt hajak

– EURÓPAI: a legjobb minőségű haj! Természetes (natur-festetlen) szinekben kapható, amit be lehet festeni-dauerolni. Megfelelő ápolás mellett évekig hordható! Finom, puha tapintású egyenes-hullámos-vagy göndör.

– INDIAI: az indiaiak haja fekete,erősebb szálú mint az Európaiaké,ezért azoknak ajánlott akiknek az eredeti hajuk szerkezete megegyezik az indiaiéval.Kapható natur és festett  változatban.Ebből a fajtából a legjobb minőségűek a natur hajak,amit tetszőleges színre festünk,ezeknek az élettartalma is hosszabb mint már az előre festetteké.A már festett állapotban kapható hajakat,már nem lehet tovább festeni,ezek élettartama kb. 6-12 hónap.Olcsóbbak mint az Európai hajak!

– ÁZSIAI: vastag, erős szálú, fekete színű, ezért ez is vegykezelésen megy keresztül, hogy különböző szinekbe kerüljenek a boltokba. Élettartama 3-6 hónap. Ez a legolcsóbb haj, kócolódik-gubancolódik, sok ápolást igényel! (nem ajánljuk)

A hosszabbított haj még több ápolást kíván, ezért fontos a hajpakolások és ápolószerek használata! Mivel a hajhosszabbítás egyénre szabott, ezért az első alkalomhoz személyes találkozás szükséges a részletek és az időpont megbeszéléséhez!

Hajhosszabbítási munkáink